OmShree stond op het healing festival ( 13juli)

We gaven een workshop over de Homa vuren met aansluitend een Mantra concert,met een meditatiesessie.

Het was een prachtige ervaring om samen te komen met gelijkgestemde mensen en samen te werken aan heling en innerlijke groei.

De energie tijdens het concert was intens en transformerend, en de deelnemers voelden zich verbonden met de kracht van de mantra's en het vuur van de Homa's. En er was ook ruimte om ff lekker te dansen,waar ook gebruik van werd gemaakt.

Na afloop werden onze cd’s gekocht waar we erg dankbaar voor zijn..de reacties waren weer zo warm en fijn.

Ook begonnen mensen met het prachtige Agnihotra vuur.Wat zo nodig is voor onze aarde en al wat leeft.

We zijn dankbaar voor deze bijzondere ervaring en kijken uit naar meer samenwerkingen en evenementen in de toekomst.

 Hippieland (5,6. 7 juli 2024) was een  geweldige ervaring.

De energie van het publiek was fantastisch en we voelden ons echt verbonden met de natuurlijke omgeving.
De muziek klonk prachtig in de buitenlucht en we kregen veel positieve reacties van het publiek. Het was een magische middag.
We hadden dit keer een gast muzikant erbij Kenneth (van dreamdepartment en Mental floss)op handpan  wat een extra dimensie aan de mantra’s gaf. 

We hopen volgend jaar terug te  keren naar Hippieland voor nog meer muziek en goede vibes.

Mantra treffen  in Bocholt (30-3-2024) 

Wat een prachtige avond bij Kneipp in Bocholt .. zo bijzonder met onze Lieve mensen uit Duitsland er werd zelfs gedanst wat een geweldige sfeer gaf. 
We begonnen de avond met een Agnihotra vuur wat precies goed uit kwam de zon ging namelijk onder net voor ons concert,dat maakte dat de sfeer nog mooier en puurder werd. 
We gaan hier zeker nog vaker een Mantra gathering geven .. 


OmShree 

CONCERT DE RIJP - ZATERDAG 9 MAART 2024

Gisteravond hebben we voor de derde keer in het Rijperhuis in De Rijp gespeeld. Wederom een warm bad en heerlijk gespeeld.  Wat een fijn, warm publiek en wat een mooie reacties. Echt een genot om zo voor jullie te mogen spelen en jullie stralende gezichten te zien❣️super dankbaar 🙏❤️ Nico en Carin

Mantra avond in Zeddam -2024

We waren snot verkouden maar oooh wat was het een mooie avond in Zeddam ..(9feb ) 

Onze Mantra workshops zijn elke keer anders en worden ook anders ervaren.

De energie van deze avond was zo fijn ,warm en ongedwongen . Deelnemers ‘zakte in de mantra’s’ zodat er daar door verdieping kon plaatsvinden.

We hebben een lieve trouwe groep uit Nederland en Duitsland die onze Mantra avonden komen bezoeken daardoor krijg je een prachtige wisselwerking van energie en gesprekken en vooral gezelligheid.

En ook deze keer hadden we nieuwe deelnemers die het ook als heel fijn en bijzonder ervaren hebben.

De Soundhealing was weer bijzonder ervaringen van vorige levens kwamen voorbij ,wat erg speciaal is natuurlijk.

Elke keer als we een Soundhealing doen werken wij vanuit onze intuïtie en laten wij ons leiden door wat de groep nodig heeft daardoor is het elke keer anders en nieuw.

Wil je eens een Mantra ervaren houdt onze agenda in de gaten .

Mantra avond in Zeddam vrijdag 8 Oktober -2023

Vrijdag gaven Dennis en Gillian van Agnihotra NL & Om Shree’ weer een mantra avond in het “yoga van het hart studio’ in Zeddam

Toen iedereen z’n plekje had gevonden met een kopje thee en een koekje begonnen we na uitleg van Dennis met mantra zingen, al snel kwam de ontspanning en de diepgang de mantra’s kwamen weer echt binnen.

We hadden een grote groep vanavond dus dat gaf extra energie en volheid aan de mantra’s je zit er dat als het ware ‘ midden in’ wat een  mooi warm gevoel geeft van overgave.

Wat er gisteren gebeurde is dat men blokkades ervaarde in het keel gebied en dat door o.a zang, adem en de trilling van de Mantra de blokkade oplost en je weer vrijelijk kunt stromen vanuit je hart naar je keel.

De ‘soundhealing’ werd goed ontvangen en de reacties daarna waren overweldigend … zo mooi te zien dat mensen echt los kunnen laten wat soms gepaard gaat met tranen.. en een gevoel van opluchting. Er kwamen veel reacties van de bezoekers  dat de ervaring van de “soundhealing” diepgaander wordt ervaren dan wat men voorheen ooit beleefd had.

Ook was het erg bijzonder dat er veel nieuwe gezichten waren en dat er veel bezoekers uit Duitsland onze mantra avonden graag bezoeken. Binnenkort komen er nieuwe workshops en concerten. Houdt onze website www.homatherapy.nl & www.omshreemusic.com in de gaten. Wil je info ontvangen dan kun je onze nieuwsbrief ontvangen. Mail naar info@homatherapy.nl en we houden je op de hoogte.

Mantra gathering & Healing Homa fires in Mill zaterdag 26 Augustus.

Wat was het genieten gisteren in Mill op de prachtige buitenlocatie. Voor dit gebeuren was er een prachtige buitentent waar alle deelnemers konden zitten.
Ontzettend leuk om bezoekers welkom te heten die wen vanuit de Homatherapy eerder ontmoet hebben op festivals, workshops, werkgerelateerde verbindingen en vriendschap.


De energie was zo fijn .. samen mantra’s zingen een en al gezelligheid en verdieping. De Homa vuren wisten de energie nog meer te verhogen en nog meer te verdiepen.

Een prachtige locatie ook,toen het zachtjes begon te regenen leek het tikken op de tent bij de muziek te horen en was er in de stilte nog meer ruimte voor ontspanning.

Lieve mensen en lieve oude bekenden… een zeer geslaagde avond waar we met een heel fijn gevoel op terug kijken.

Binnenkort gaan we weer nieuwe muzikale bijeenkomsten en concerten plannen.

Om Shree concert In Anholt.

Zaterdag 18 juli speelden we met Om Shree in Duitsland. Een uitverkocht concert op een prachtige idyllische plek.
Op het binnenplein v.d boerderij was totaal omgetoverd tot mooie zit en staan locatie. Veel concert gangers waren totaal nieuw met zowel de mantra zang als de Homavuren. De reacties waren ontzettend positief en oprecht.

Het was een prachtige 1e set met aan het eind een regenachtige omslag. Echter mocht dat de pret niet drukken.

De 2e set hebben we het Agnihotra vuur 🔥 en alle mantras voorgezet in de boerderij. Dit in een afgeslankte, maar totaal niet mindere setting. Juist het intieme en directe kwam regelrecht binnen bij de luisteraars. Er was zelfs ruimte voor vragen tijdens het optreden.

Na afloop is een ieder ontspannen naar huis gegaan en de band heeft vele complimenten mogen ontvangen van al deze onspannen en blije gezichten.

De vraag wanneer het volgende concert is zal snel beantwoord worden 😀

Houdt onze fb pagina en website in de gaten.

Concert" De Rijp"  April.

In april van 2023 hebben we een uniek concert georganiseerd in De Rijp. De laatste keer dat we hier waren was aan het eind van 2022. Ook Deze keer hebben we een uniek en diepgaand concert georganiseerd. Ook waren er vele nieuwe gezichten en de reactie waren lovend.

Daarbij waren er verschillende bezoekers die we ook gezien hebben in ons concert In Castricum. 

Tijdens dit concert hebben we diverse Homavuur processen toegepast die direct ondersteuning bieden aan herstel en healing.

Na de zomer gaan we weer nieuwe concerten plannen en Noord Holland gaan we zeker aan doen.