Zaterdag 13 juli staat Om Shree op https://healingfestival.nl/healing-fires-with-mantra-music/ 

we geven een Mantra workshop met healing fires en daarna een Mantra concert we zien jullie graag daar.. 

5 6 en 7 Juli staan Dennis en Gillian op Hippy land met Mantra workshops en Agnihotra/ Homa therapy workshops. 
ook hebben ze weer een verkoop stand. 

MANTRA TREFFEN IN ANHOLT ( DE)
Vrijdag 14 Juni -19:15 tot 22:00 uur.


Dennis & Gillian van OM SHREE gaan deze avond in anholt( DE) een mantra gathering organiseren. Deze avond staat in het teken van verbinding, diepgang, meditatie, dans expressie en vooral bevrijding en vreugde ervaren d.m.v de kracht van mantras.
Deze avond biedt ruimte voor max 20 personen. Mantras zingen bevrijd en heft blokkades op in ons fysieke en energetische lichaam. De kracht van geluid / trilling in combi met mantras opent op een manier die verder gaat dan ” normaal” zingen.

Deze avond wordt er ook uitleg gegeven over de mantras. Deze avond zal zowel in Duits als Nederlands vertaald worden. Deelname kan door een kaartje te kopen via het kopje ‘ kaart verkoop’ 

Kosten zijn €20,= per persoon.


Voor verdere info neemt contact op via info@omshreemusic. of info@homatherapy.nl

Mantraconcert “Fortunate are who walk in light” Om Shree € 22,50 – Vrijdag 24 Mei – Alkmaar


Om Shree is voor het eerst in Alkmaar om een prachtig mantra concert te organiseren.
Het mantra concert begint om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur. De zaal is open vanaf 18:30 uur. Het is een zit concert en wordt gehouden in centrum Overdie.

Om Shree zingt Vedische mantras die o.a stammen uit de Homa therapy. Deze vedische kennis is duizenden jaren oud en brengt ons meer in balans.
Door middel van deze yoga vorm gebaseerd op zang en muziek ( Bhakti yoga) ontstaat er een verbinding tussen jou en de universum.

Laat het universum die we zowel van binnen als buiten ervaren ons door trilling, klank en muziek meenemen naar bevrijdende plekken.
Sta open voor meer verbinding met jezelf en het universum.

INFO OVER DEZE AVOND.

De deuren zijn geopend vanaf 18:30 uur.
Neem een geprinte kopie / of aankoop bewijs mee van je gekochte ticket op je telefoon. Bij de deur wordt gecontroleerd op het aankoop bewijs / naam.

Maar er is ruimte om je eigen matje mee te nemen. Wel zit er een maximale mogelijkheid om op de grond te zitten.
Als men wilt zitten dan dient men zelf een matje, deken mee te nemen.Tijdens de pauze kunt u consumpties verkrijgen in het horeca gedeelte van Overdie.
Voor verdere info of updates van de info houdt deze pagina in de gaten.

Het adres van Overdie is : Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH – Alkmaar

Bij annulering van het concert worden overmaakte bedragen teruggestort. Verdere info over de avond zal hier onder beschreven worden. Er worden geen fysieke kaarten toegezonden Bij per post. Uw aankoop is tevens bewijs van betaling die automatisch na aanschaf in de mailbox komt ( kijk voor de zekerheid ook bij de SPAM).

Voor verdere vragen neem contact op met info@omshreemusic.com of via ons mail adres van info@homatherapy.nl

MANTRA GATHERING - BENEFIET " Centre of Light" . POLEN

Zondag 12 mei en zaterdag 19 mei spelen Gillian en Dennis tijdens een mantra gathering " Benefit concert for Centre of Light" in Polen bij ecodorp Brugu Aranya in Wysoke. Deze 2 gatherings vinden plaats in de avond met aansluitend Agnihotra.  Voor deze avonden zijn kaarten te verkrijgen via het FB van Agnihotra community Poland.

Verdere info over deze gathering mail naar info@omshreemusic.com

MANTRA TREFFEN IN BOCHOLT ( DE)

Mantra band OM SHREE staat deze avond in Bocholt ( DE). Ze organiseren een mantra gathering bij de KNEIPP vereniging. Deze avond staat in het teken van verbinding, diepgang, meditatie, dans expressie en vooral bevrijding en vreugde ervaren d.m.v de kracht van mantras.
Deze avond biedt ruimte voor max 35 personen. Mantras zingen bevrijd en heft blokkades op in ons fysieke en energetische lichaam. De kracht van geluid / trilling in combi met mantras opent op een manier die verder gaat dan ” normaal” zingen.

Deze avond wordt er ook uitleg gegeven over de mantras. Deze avond zal zowel in Duits als Nederlands vertaald worden. Deelname kan door een kaartje te kopen via het kopje ‘ kaart verkoop’ 

De avond begint om 19:00 tot 21:30 uur.
Voor verdere info neemt contact op via info@omshreemusic. of info@homatherapy.nl

HOMAS & MANTRAS 2024 CONCERT - OM SHREE
DE RIJP - RIJPERHUIS.

 

Op zaterdag 9 Maart gaat OM SHREE een concert organiseren in de Rijp, nabij Amsterdam.
De mantra band Om Shree, die zich kenmerkt met eigen composities van mantra songs, die uitvoering van Homas toepast tijdens concerten, is de 1e Mantra band die de kracht, filosofie en kennis van de Vedische Homatherapy tijdens concerten, bijeenkomsten en mantra workshop volop laat ervaren bij hun bezoekers.

De concerten van Om Shree worden door steeds meer bezoekers bezocht. De reacties van het publiek zijn krachtig, positief en men ervaart veel plezier, healing en puurheid waarbij de concerten als een genot worden ervaren. Alle elementen op aarde zijn hoor, voel en merkbaar tijdens deze muzikale avond.

De kracht van de mantras, de Homavuur processen en de diepgaande verbinding zorgen voor positiviteit, uniekheid, verbinding met jezelf en onze universele connectie.

Ook voor dit jaar is OM SHREE diverse keren te zien in o.a Noord Holland. Het 1e concert gaat van start 9 maart  in de Rijp.

Als jij bij het concert van OM SHREE bij wilt zijn boek dan nu een digi ticket via de pagina " kaartverkoop".

Voor verdere vragen neem contact op met ons via info@omshreemusic.com

Kirtan & Mantra avond in Zeddam.

Op donderdagavond 28 December organiseren Gillian & Dennis van  Om Shree – Homa & Mantra experience.  Een bijeenkomst met als  thema" Kirtan & mantra avond Life changing singing". Deze bijeenkomst vindt plaats in Zeddam bij Yoga van Hart studio. Tijdens deze avond gaan we gezamenlijk de kracht ervaren van o.a mantras uit de Vedische kennissen hoe je je eigen stem beter kan laten klinken d.m.v bewuste adem en zangoefeningen Iedereen mag deze avond meedoen met het meezingen van diverse mantras en de kracht hiervan ervaren.

De avond begint om 18:45 uur 

Opgave kan via info@omshreemusic.com.
Toegangskaart is te verkrijgen via de kaartverkoop pagina.

De avond begint om 18:45 uur en duurt tot 21:15 uur.
Kosten van deze avond zijn €20,= p.p

De avond gaat door met een minimaal groep van 10 personen. 

 

Kirtan & Mantra & Homas Gathering

Op zaterdag 2 December organiseren Gillian & Dennis van  Om Shree – Homa & Mantra experience.  een bijeenkomst met als  thema" Verbinding met Kirtan & Healing Homas".

Deze bijeenkomst vindt buiten plaats in Anholt in Duitsland, net over de grens bij NL. Tijdens deze avond gaan we gezamenlijk de kracht ervaren van o.a mantras uit de Vedische kennis.  Iedereen mag deze avond meedoen met het meezingen van diverse mantras en de kracht hiervan ervaren. Ook worden er Homa toegepast. Deze vuur processen genaamd Homas stammen uit Vedische tijden en zijn stevig verbonden aan de yoga traditie & de Ayurveda.

Er is ruimte voor max 20 personen. Het is een exclusieve avond. 

Wat brengt je deze avond:

– Healing, balans en zuivere energetische afstemming.
– Meditatie & ontspanning.
- Groepsverdieping
– Zingen en stembevrijding d.m.v mantras.
– Diepte ervaren en leren openstellen voor de kennis van de universele Satya Dharma.

– De magie ervaren van oudsher uit tijden van de Vedische cultuur die ” Al wat is ” balanceert.

 

Opgave kan via info@omshreemusic.com.
Toegangskaart is te verkrijgen via deze link.
TOEGANGSKAART

De avond begint om 18:45 uur en duurt tot 21:15 uur.
Kosten van deze avond zijn €20,= p.p

De avond gaat door met een minimaal groep van 10 personen. 

OM SHREE  ~ CONCERT - " WORLD PEACE THROUGH MANTRA".

Sta jij open voor verandering en die samen met een ander te delen? Je hoeft hiervoor maar 2 dingen te kunnen.
Je " zijn" open te stellen en te zingen.
Op zaterdag 11 November om 19.00 uur organiseert mantra band“ OM SHREE” het mantra concert" World peace through Mantra" in Castricum (NH).

OM SHREE zingt mantras & Bhajans uit de Vedische Homatherapy kennis & aanverwante Vedische achtergronden. Het concert duurt tot 22:15 uur.
Bezoekers ervaren deze vorm van concerten als “ ultiem” en met een “ nieuwe unieke universele verbinding”.

Het concert biedt ruimte voor samenzang, meditatie, dansexpressie en een ware soundhealing waar bezoekers zich volledig kunnen ontspannen. Voor dit concert is er ruimte voor maximaal 80 personen en kaarten kosten € 22,50 = pp. Kaarten zijn te verkrijgen via onderstaande link.

Om Shree is de 1e mantra groep wereldwijd die de kennis, ervaring en healing technieken van Homatherapy "live" toepast tijdens hun concerten wat zorgt dat het een unieke beleving is en de verbinding van het universum laat ervaren d.m.v de Homatherapy kennis.

Dit concert staat volledig in het teken van “World peace through Mantra”. Door sterker te gaan resoneren met de kracht van mantras wordt er in gezamenlijkheid de verbinding aangegaan met mantras. Door bezoekers kennis te laten maken met de kracht van mantras kan men" live" ervaren wat de kracht hiervan is.

Dit concert zal in het teken staan van vrijheid voor de wereld.
Mantras zetten kracht bij en versterken de positieve krachten die in de energetische ruimte aanwezig zijn.

Als bezoeker wordt je energetisch volledig in verbinding gezet. De mantras die samen gezongen worden stammen grotendeels uit de Homatherapy.

Dit concert vindt plaats in Castricum bij het Supreme College Koning Willemstraat 1, 1901 CA Castricum.
Er is ruimte voor max 80 personen.

Voor meer info kijk op de volgende link.
Ook voor het verkrijgen van kaarten kan via deze link.

https://homatherapy.nl/event/5995/

Verbinding met Kirtan & Healing Homas

Op Vrijdag 25 Augustus  organiseren Gillian & Dennis van  Om Shree – Homa & Mantra experience.  een bijeenkomst met als  thema" Verbinding met Kirtan & Healing Homas".

Deze bijeenkomst vindt buiten plaats in Mill op een boerderij vlakbij natuur gebied " De Kuilen". Tijdens deze avond gaan we gezamenlijk de kracht ervaren van o.a mantras uit de Vedische kennis. 
Iedereen mag deze avond meedoen met het meezingen van diverse mantras en de kracht hiervan ervaren.

Op het gebied van "herstel & healing" passen we Homa vuurprocessen toe. Deze vuur processen genaamd Homas stammen uit Vedische tijden en zijn stevig verbonden aan de yoga traditie & de Ayurveda.
Loop je tegen bepaalde thematiek aan dan kun je tijdens deze avond intenties en vragen bespreekbaar maken in de groep.

Er is ruimte voor max 25 personen. Het is een exclusieve avond. Wees er snel bij.

Wat brengt je deze avond:

– Healing, balans en zuivere energetische afstemming.
– Meditatie & ontspanning.
- Groepsverdieping
– Zingen en stembevrijding d.m.v mantras.
– Diepte ervaren en leren openstellen voor de kennis van de universele Satya Dharma.

– De magie ervaren van oudsher uit tijden van de Vedische cultuur die ” Al wat is ” balanceert.


De avond begint om 18:45 uur en duurt tot 21:30 uur.
Kosten van deze avond zijn €20,= p.p

De avond gaat door met een minimaal groep van 13 personen. 

TICKETLINK : VERBINDING KIRTAN & HEALING HOMAS

 

Alle info over deze avond staat onder de afbeelding van de ticket.

Voor meer vragen mail naar info@homatherapy.nl of info@omshreemusic.com

Mantra singing class - Zeddam Vrijdag 12 mei  €15,= VOL

Wil je deelnemen aan de Mantra singing class van vrijdag 12 mei in Zeddam.Het wordt georganiseerd bij Yoga van 't hart studio in Zeddam. Adres: Gerrit Varwijk plein 7 - Zeddam.

Minimale deelname is 7personen met een max van 15 personen.
Door de toegangskaart te kopen bevestig je je deelname bevestiging door een Mantra kaart te kopen in de webshop. Ivm met onze vaste webshop instelling van de verzending wordt op het eind het totaal bedrag van € 15,= berekend. Voor verdere vragen neem contact op met info@omshreemusic.com

KOOP HIER JE TOEGANGSKAART

Homa & Mantra concert "Into the light". Zondag 11 Juni - Zelhem- The place to be €22,50,=

 

Op zondag 11 juni  wordt er weer prachtig concert met Om Shree – Homa & Mantra experience.georganiseerd  bij " The place to be " in Zelhem. Om Shree is de 1e mantra groep die de Homatherapy kennis hanteert in deze vorm en dat zorgt voor een unieke beleving & setting.Zij zijn de 1e die dit wereldwijd toepast om bezoekers tijdens concerten volledig de kracht van het universum weer te laten ervaren d.m.v de Homatherapy kennis.
Dit concert staat volledig in het teken van “Healing through Fire”.
Tijdens het concert worden er meerdere Homas toegepast uit de Homatherapy.

Ook wordt er tijdens zonsondergang Agnihotra gedaan. De Homavuren zijn totaal geïntegreerd in het mantra concert. Een concert als deze is een ware energetisch belevenis. Als bezoeker zijnde wordt je energetisch volledig in verbinding gezet. De mantras die samen gezongen worden stammen grotendeels uit de Homatherapy.

 

Er is ruimte voor max 40 personen. Daarbij wordt er ook een soundhealing toegepast aan het eind van het concert om tot totale ontspanning te komen.

 

Wat brengt je deze avond:

 

– Healing, balans en zuivere energetische afstemming.– Meditatie & ontspanning.– Zingen en stembevrijding d.m.v mantras.– Diepte ervaren vanuit universele Vedische kennis.

– De magie ervaren van oudsher uit tijden van de Vedische cultuur die ” Al wat Leeft” balanceert.

 

Kom dan naar dit concert in Zelhem op zondag 11 juni 2023

 

Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar.

 

Ticket – Klik hier voor de toegangskaart.

 

Alle info over deze avond staat onder de afbeelding van de ticket.

Voor meer vragen mail naar info@homatherapy.nl of info@omshreemusic.com

Homa & Mantra concert "Gathering of the FIRES". Zaterdag 15 Juli - ANHOLT ( DE)- info volgt zsm over deze avond

 

Op zaterdag 15 Juli  gaat Om Shree – Homa & Mantra experience.  een Euroginaal concert organiseren  in Anholt. Dit concert wordt het " The Gathering of the Fires" treffen. Dit concert is toegankelijk voor iedereen, maar vooral voor Agnihotra practioners.

Om Shree is de 1e mantra groep die de Homatherapy kennis hanteert in deze vorm en dat zorgt voor een unieke beleving & setting.Zij zijn de 1e die dit wereldwijd toepast om bezoekers tijdens concerten volledig de kracht van het universum weer te laten ervaren d.m.v de Homatherapy kennis. Dit concert staat volledig in het teken van “Gathering of the Fires”. Om Shree vraagt iedereen die Agnihotra praktiseert om in gezamenlijkheid s avonds Agnihotra uit te voeren.

De Homavuren zijn totaal geïntegreerd in het mantra concert. Een concert als deze is een ware energetisch belevenis. Als bezoeker zijnde wordt je energetisch volledig in verbinding gezet. De mantras die samen gezongen worden stammen grotendeels uit de Homatherapy.

Er is ruimte voor max 35 tot  40 personen. 

 

Wat brengt je deze avond:

 

– Healing, balans en zuivere energetische afstemming.– Meditatie & ontspanning.
– Zingen en stembevrijding d.m.v mantras.
– Diepte ervaren vanuit universele Vedische kennis.

– De magie ervaren van oudsher uit tijden van de Vedische cultuur die ” Al wat Leeft” balanceert.

 

Kom dan naar dit concert in Zelhem op zondag 11 juni 2023.

Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar.

 

UITVERKOCHT!! - Mail ons voor een plekje op de reserve lijst!!

 

Alle info over deze avond staat onder de afbeelding van de ticket.

Voor meer vragen mail naar info@homatherapy.nl of info@omshreemusic.com