Biografie Om Shree

Mantra band Om Shree is ontstaan in 2021. Dennis & Gillian zijn als duo gestart met mantra workshops en intieme concerten te organiseren voor mensen die verdieping en bewustwording zoeken dmv healing, muziek en spirituele verbindingen. Al ruim 8 jaar geven ze teachings en trainingen op diverse beurzen, workshops en staan ze op kleine en grote festivals kennis en info te delen over de Homatherapy. Nu is hier een nieuwe dimensie in onstaan. Beide zijn werkzaam in de zorg met daarbij een onderneming vanuit Homatherapy.nl. Zowel Dennis als Gillian hebben een brede muzikale smaak en achtergrond. In 2022 stonden ze samen op het Huntenpop festival. 

In het najaar van 2022 zijn  Carin & Nico bij het duo gevoegd. Beide zijn al jaren betrokken bij drumcircles, theaterproducties, festival organisatie en spirituele events.

Om Shree hanteert diverse instrumenten zoals harmonium, gitaren, percussie  en meerstemmige zang. Daarbij zijn de mantras die ze zingen eigen gecomponeerde stukken. De meeste mantras komen of zijn gelinkt aan de Homatherapy. Tijdens concerten maken ze gebruik van Homa
( vuurprocessen) die bijdrage aan healing. 

Om Shree gaat begin 2023 de studio in voor opnames .